Wat is het Siberisch stenenorakel?

Het Siberisch Stenenorakel is een sjamanistisch orakel. Op het bord vol prachtige symboliek met betrekking tot het leven worden steentjes gegooid die symbool staan voor bepaalde levensaspecten. Het zijn er twaalf, conform de twaalf huizen van de horoscoop. Voorbeelden van levensgebieden zijn: huis, relaties, werk, financiën, spiritualiteit. Die steentjes komen te liggen in de cirkel van het leven, die altijd een begin, opbouw, hoogtepunt, verandering/loslaten kent en vervolgens weer een nieuw begin.

Door goed te kijken op welke plek de stenen liggen en hoe de onderlinge verbanden zijn, kan je inzicht verkrijgen in wat er speelt in iemands leven, welke gebieden extra aandacht behoeven, wat de sterke punten zijn en wat de ingezette tendenzen naar de toekomst zijn. Ik zeg er gelijk bij, de toekomst staat nooit vast. zie visie op toekomstvoorspellingen. Het orakel helpt je jouw kracht en mogelijkheden te zien en daarmee je eigen toekomst in de hand te nemen.

Ik combineer de orakelstenen vaak met Lenormandkaarten. Je kunt als je dit wilt een consult afspreken. Dit kan telefonisch, persoonlijk en per e-mail. Ook geef ik in het najaar van 2019 een gecombineerde workshop Siberisch Stenenorakel en Lenormandkaarten.