Readings

READING

  • Reading, helder waarnemen, ook wel helderziendheid of heldervoelendheid genoemd.  Je kunt door mij een reading laten doen, maar ik kan het je ook leren. Ik ben in staat de energie van personen en gebeurtenissen op te pikken door hierop te focussen. Ik maak bijv. gebruik van een foto, een briefje met een vraag of voorwerp en ben tevens aurareader. Bij voorkeur lees ik 'blind', dus met een foto of voorwerp of vragenbriefje in envelop. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Persoonlijk consult. Een reading is een persoonlijk consult en daarvoor wordt de normale uurprijs berekend. Combinatie met kaarten of orakel is mogelijk. Ook lees ik aura's, maar daarover lees je meer op mijn praktijkwebsite.

  • Groepsconsult. Af en toe geef ik een avond waarbij ik readings doe voor aanwezigen. Kosten € 15,00 per deelnemer, inclusief koffie en thee. Neem eventueel een foto of voorwerp mee in gesloten envelop. Je mag ook een vraag op een briefje schrijven op de avond zelf. Data nog niet bekend.

  • Workshop reading. Je kunt reading leren. Er zijn workshops van een halve dag waarin ik je leer zelf een reading te doen. In 2019 wordt een cursus gegeven in het najaar, datum nog niet bekend.