Zelf Lenormand kaarten leren leggen

De Lenormand kaarten lijken qua afbeeldingen bedrieglijk eenvoudig, maar je kunt via de kaarten al je levensvragen beantwoorden, omdat het archetypische afbeeldingen zijn. Renée biedt een aantal mogelijkheden om het kaartlezen te leren.

Een workshop volgen? Ik geef ik regelmatig de basiscursus Lenormand, waarin je uitgebreid wordt uitgelegd hoe je kaarten duidt. Je kunt daarna thuis meteen aan de slag. Daarnaast geef ik een workshop die speciaal gericht is op de Grote Legging. Die valt altijd de dag erna, zodat je meteen een weekeind kunt boeken.

Thuis aan de slag zonder begeleiding? Als je thuis aan de slag wilt gaan, kun je het handboek Lenormandkaarten kopen. Hier vind je de basis van het kaartleggen uitgelegd en tref je uitgebreide betekenislijsten aan. Thuis aan de slag mét persoonlijke begeleiding? Eerder gaf ik een thuiscursus Lenormand bij NHBO, maar per 17 september 2020 heb ik de samenwerking opgezegd. Ik ben bezig met het ontwerpen van nieuwe schriftelijke cursussen, maar graag nog even geduld.