Handboek Lenormand kaarten Renée Merkestijn

Je kunt het boek bij de boekhandel kopen, of bestellen via deze website. Gegevens voor bestellen via Renée Merkestijn vind je onderaan de pagina. Een voorbeeld van de BETEKENISSENLIJST 1 RUITER zoals opgenomen in dit handboek vind je op pagina 'Wat zijn Lenormandkaarten?'

Beschrijving

Het handboek 'Lenormandkaarten' is geschreven door Renée Merkestijn. Het is een naslagwerk voor beginnende en gevorderde kaartlezers. Per kaart wordt uitgebreid ingegaan op de werking van iedere kaart op het gebied van relaties, werk, financiën en gezondheid. (Een voorbeeld van zo'n omschrijving vind je op pagina Wat zijn Lenormandkaarten, met als voorbeeld 1  Ruiter). Dit maakt het duiden van Lenormandkaarten al een stuk eenvoudiger. Vooraf wordt verteld hoe de betekenissen worden verkregen via de afbeelding, de tekst en de speelkaart in het medaillon.

Ook worden de voor- en nadelen van de diverse legmethodes behandeld. Duidingen worden uitgewerkt aan de hand van stap-voor-stap-voorbeelden. Hierdoor bent u niet alleen in staat voor elke vraag de juiste methode te kiezen, u ziet tevens hoe het denkproces bij het duiden verloopt en waar u allemaal op moet letten.

Het boek gaat in op lastige punten als: wanneer duid ik een kaart als positief of negatief? Heeft de kaart een algemene betekenis of staat hij hier voor een persoon? Hoe beïnvloeden de kaarten elkaar als ze naast, boven en onder elkaar liggen? Wat kan een bepaalde combinatie van twee of drie kaarten betekenen? Hoe werkt het doortellen van kaarten? Hoe pak ik een grote legging aan? Het bevat kortom een schat aan informatie die u niet zal willen missen.

De schrijfster heeft jarenlange ervaring in het werken met Lenormandkaarten, onder meer via haar werk als kaartlegster voor een telefoonlijn. Ze heeft haar kennis gebundeld in dit praktische naslagwerk, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Ze hoopt met dit boek een antwoord te geven op de vele vragen en problemen waar iedere kaartlezer vroeg of laat tegenaan loopt.

Aantal pagina's 205. Kaft in kleur.
Binnenwerk met afbeeldingen in zwart-wit.
ISBN 978-90-8548-288-8. Prijs 20,50 euro.

Aanschaf 

Het handboek is via de boekhandel (bijvoorbeeld Bol.com), direct de uitgever Gigaboek (dezelink)en bij mij persoonlijk verkrijgbaar als je een cursus boekt.

Recensies

Via social media krijg ik regelmatig positieve reacties, een selectie:

Fara Tarot 23-7-2018. Ik heb een tijdje geleden je boek gekocht over Lenormand. Zeer goed boek!!! de beste van alle boeken die ik heb gelezen over Lenormand.

Ping Lau 15-5-2018.  Een heel goed, duidelijk, overzichtelijk boek. Een mooie extra ondersteuning voor mijn basiscursus. ��

Gina Vermeersch 14-12-2017 Gisteren mn cadeautje gekregen...wat een mooi en interessant boek over de kaartjes...de "bijbel" van de Lenormand noem ik deze. Een aanrader!

Berna Schriever dec-17. Heb het binnen. Wat een mooi duidelijk boek. Dank je wel.