Readings

READING

  • Reading, helder waarnemen, ook wel helderziendheid of heldervoelendheid genoemd.  Je kunt door mij een reading laten doen, maar ik kan het je ook leren. Ik ben in staat de energie van personen en gebeurtenissen op te pikken door hierop te focussen. Ik maak bijv. gebruik van een foto, een briefje met een vraag of een voorwerp en ben tevens aurareader. Bij voorkeur lees ik 'blind', dus met een foto of voorwerp of vragenbriefje in envelop. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Jaarvoorspelling 2019. Met behulp van het Siberisch stenenorakel en de Lenormandkaarten, maak ik een uitgebreide voorspelling voor het nieuwe jaar. Kosten € 25,00, vooraf te betalen. De voorspelling ontvang je per mail.
  • Persoonlijk consult. Een reading is een persoonlijk consult en daarvoor wordt de normale uurprijs berekend. Combinatie met kaarten of orakel is mogelijk. Ook lees ik aura's, maar daarover lees je meer op mijn praktijkwebsite.

  • Groepsconsult. Af en toe geef ik een avond waarbij ik readings doe voor aanwezigen. De eerstvolgende avond is een speciale nieuwsjaars-sessie op woensdag 2 januari 2018. Kosten € 15,00 per deelnemer, inclusief koffie en thee. Locatie Eext, tijd van 19.30-21.30 uur. Max. 10 personen. Neem eventueel een foto of voorwerp mee in gesloten envelop. Je mag ook een vraag op een briefje schrijven op de avond zelf.

  • Workshop reading. Je kunt reading ook zelf leren. Er zijn workshops van een halve dag in Eext, waarin ik je leer zelf een reading te doen. In 2019 is een workshop gepland voor vrijdag 22 maart 2019. Kosten zijn € 55,00 per persoon, inclusief koffie en thee. Max 6 personen.